Seneste nyt - Ishockey
Hent flere nyheder

Ishockey nyheder

I oversigterne herover finder du de seneste ishockeynyheder fra nogle af de største, danske ishockeymedier. Få overblikket og hold dig orienteret om, hvad der foregår i ishockey-verdenen netop nu.

Du kan følge de seneste kampe, vigtigste historier om spillere, trænere, hold og meget andet, der relaterer sig til ishockey, både NHL og de danske ligaer og landshold.

Hvis du i løbet af de sidste to døgn eller den sidste uge har misset nyheder om ishockey, så finder du herover også to oversigter, der indeholder de mest læste nyheder, der hjælper dig med at danne et overblik.

Det betyder, at du finder ishockeynyheder med dugfriske historier samt opsamlinger om de vigtigste nyheder gennem de seneste dage på denne side.

Seneste 48 timers mest populære ishockeynyheder

I den ene oversigt får du overblikket over de mest læste ishockey nyheder på 100Sport.dk inden for de seneste to døgn.

Seneste uges mest populære ishockeynyheder

I den anden oversigt kan du danne dig et overblik over de mest læste ishockeynyheder på 100Sport.dk inden for den seneste uge.

Nyhedskilderne om ishockey

For at servere det mest komplette nyhedsoverblik til dig, så benytter vi en række forskellige nyhedskilder. Bl.a. Hockeymagasinet.

Ishockey nyheder fra de største turneringer

I oversigten finder du nyheder om ishockey fra de største turneringer i både Danmark og udlandet. Især den store liga NHL dækkes tæt af udenlandske turneringer, mens de store slutrunder, såsom EM, VM, OL samt Champions League naturligvis også følges fra første puck er givet fri på isen.

Læs ishockey nyheder om de største danske og udenlandske profiler, så du hele tiden er opdateret på seneste nyt om ishockeyverdenen.

Store ishockeyligaer følges tæt

Metal Ligaen: Den bedste, danske ishockeyliga for mænd hedder Metal Ligaen. Oprindeligt hed den Superisligaen, før Dansk Metal blev sponsor for ligaen.

Tidligere har Superisligaen også heddet blandt andet SuperBest Ligaen, Oddset Ligaen og AL-Bank Ligaen. Ligaen blev etableret tilbage i 1960, hvor den dengang bare hed 1. division.

National Hockey League: Ligaen forkortes også bare som NHL, og den består af 32 hold fordelt på 25 hold fra USA og syv hold fra Canada. Den blev grundlagt helt tilbage i 1917, hvor der blot var fire hold i turneringen.

Deutschen Eishockey Liga: Kendes i daglig tale mest som DEL, og det er den bedste ishockeyrække i Tyskland. Ligaen blev grundlagt i 1994 og består af 15 mandskaber.

Champions Hockey League: Ishockeyverdenens svar på Champions League blev skabt i 2013. Turneringen består af 32 hold fra 13 forskellige, europæiske lande.

Da CHL blev grundlagt var der 44 hold i turneringen, mens man i to sæsoner fra 2015 til 2017 også havde hele 48 hold fordelt på 157 kampe med i turneringen, men det blev øjensynligt i overkanten.